Alla inlägg under september 2014
Skala svartrötter och fortsätt sedan att med potatisskalaren hyvla lång remsor av rötterna.
Fräs remsorna i het olja med lite vitlök i en wokpanna.
Servera som dekorativ grönsak till stekt eller grillat kött.
Bonniers kokbok, 2002
Att svartrötter också kallas fattigmanssparris förstår man när man få dem serverade skalade och kokta och med smör eller hollandaisesås till.
Det är verkligen en delikatess.
Bonniers kokbok, 2002
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|