Direktlänk till inlägg 4 februari 2021
Antal: 4 portioner
Ingredienser:
400 g Nötfärs
1 Lök
1 Röd paprika
1 Grön paprika
1 burk Champinjoner
2-3 klyftor Vitlök
Chilisås efter smak
Soya efter smak
1 burk Krossade tomater med chilismak
Salt och peppar
Gör så här:
Stek färs, champinjoner och lök så det får färg.
Salta och peppra.
Valfri mängd matfett.
Häll på soya och de krossade tomaterna.
Pressa i vitlök och lite chilisås.
Strimla paprikorna och häll i.
Låt puttra på spisen ca 10 min.
Servera med ris eller pasta
Antal: 4 portioner Ugn: 230 grader, ca 5 minuter Ingredienser:Parmesanchips: 50 g parmesanost, riven Hamburgare: 600 g vegofärs (formbar)2 msk Japanese Natural Umami2 msk Tellicherry Black Pepper30 g smör Tillbehör: 100 g shiitakesvamp4...
Måndag: Lägg nykokta glasnudlar i en het panna med olja, vänd ner babyspenat, skalade räkor, jordnötter och sesamolja. Vaniljyoghurt och skivad banan. Tisdag: Skär ett snitt i kycklingfiléer och fyll med finfördelad feta och hackade s...
Måndag: Potatatispanna: Skiva en gul lök och fräs den tillsammans med 1 vitlöksklyfta i 1 msk smör. Tillsätt 8 potatisar i tunna skivor och 3 skivade morötter. Fräs i ca 15-20 minuter. Skiva 1 squash och låt den fräsa med. Krydda med 4 ms...
Måndag: Pyttipanna på finstrimlad rostbiff, blandad med wok coconut lime med nudlar och grönsaker (finns i frysdisken) Färsk frukt. Tisdag: Ansjovisströmming, potatismos med kryddgrönt: Putsa 600 g strömmingsfiléer och lägg ihop dem...
Måndag: Buljong med mycket och blandade rotsaker, samt kycklingrest, grovriven ost. Risi frutti. Tisdag: Fiskbullar i buljong som används till sås med kaviar, rikligt med dill och någon sked lätt créme fraiche, ris med majskorn. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 |
27 | 28 | |||
|